Sista Tipifestivalen

Tionde och sista upplagan av Tipifesten har jag nu varit på! Varför de inte ska fortsätta vet jag inte. Kanske vill de inte att det ska bli för stort, spåra ur, tappa känslan.. vad vet jag.
Men det jag vet är att vi njöt av musik och uppträdanden i en fårhage.
Typ 500 besökare? Och hälften campar inte där eftersom de bor inom en radie på 3 km ändå. Hehe. Ett gäng på 5 meppare med vänner i anknytning till bygden var vi. Den mesta tiden spenderades med att vara hänförd av det lilla, lilla området vi befann oss på.


Campingen by night

Stora scen och toaletternaTopp 2 Echa:
När det var Echas tur att snurra i hängstolen. Se bildspel nedan.
Hennes inköp av tröja. Vilket senare visade sig vara en bandtröja till några som spelade, som hon inte ens sett. Till råga på allt var det countrymusik. Echas nya idoler

Topp 2 Elton
Dans med henom.
Kärlek redan första kvällen

Topp 2 Tomas
Vetskapen om att det fanns en porrkung på området (som vi iofs aldrig hittade)
Försökte ta hand om sin 16-åriga granne som var överförfriskad med diabetes och fick till svar: "Tomas jag är faktiskt vuxen nu!"Topp 2 Sanna
Försökte bli "upptäckt" av artistena vi bodde grannar med.
Fyllde år i dygnsskiftet med pompa och ståt.

Topp 2 Jag
Att äntligen få dissa Jonstorp igen, efter ett års väntetid
Få läsa högt ur min Fototekniska handbok tills alla sov.

Topp 2 framträdanden
Slagsmålsklubbskänsla med Per Hammar vs Fetto
Balkanmusik med Festival


Bandbild

23 grader ... och klockan är 02:30

Ska upp med tuppen i morgon till Sahlgrenska. Tänkte att jag skulle lägga mig tidigt! Det var i allafall planen.
Efter en båtutflykt med Ida och Anja var jag fortfarande med i schemat. Torslanda och Fanny resulterade i krabbfiske med den 6-åriga grannen. Och sen gick det bara utför. Inte komma in i bilen förrän ett. Sen hälsa på mamma som jobbar nattskiftet. Och nu hemma och betala räkningar.

Sovaaa
När det blir lite svalare om dagarna ska jag lägga upp massa gött från Tipi som jag var på i helgen.
wee/ 427


Fight Club

Filmkväll i ordets rätta bemärkelse. Trots att vi började ack försent.

Fight Club fortfarande en av de bästa filmerna. Hur många gånger har jag och Sofia sett den? Hänförts och frälsts. Diskuterat och analyserat. I samma utsträckning som the Matrix faktiskt. Kanske värt att investera på dvd? Fast det är ju lite mer sport på vhs.

Jag ligger i sängen och tittar ut på det fina vädret. igår var det en såndär äckel-varm dag som vi har längtat efter. Ser ut att hålla i sig. Därför är det inte tillåtet att ligga kvar här (enligt alla normer och regler).

Do you collect stamps?

Tack Fanny för Botaniska och Hasselblad! Tack Anna, H, E, K plus MÅÅnicka & co för Rockbaren med vidare spatserande. Jag trivas!
- Hur tar man sig fram i Göteborg?
- Bil?! Båt!?
- PADDAN!?

I fredags utökades Den Andra Sommaren med Lisebergsbesök. Vi planerade att vara där i 1-2 timmar. Det blev 6. Hurra! Trots att vi mest strök omkring. Spinrock är ett måste. Även om det resulterar i Macs dödsskrik (tänk typ Fat kid-röst fast på svenska: "NU SLÄPPER DEN!! NU SLÄPPER DEN!").
- Belin, du ska få dina tio jävla åk...

Hittade (ja, hittade) även E och B på vägen hem och hängde på till bland annat Kontiki där vi hängde i en garderob, och träffade Lol-P!Idag - Kalmar...

Vad gör jag här? Jag har inget här att göra! Haha, inte förrän fredag förmiddag i alla fall. Blev uppdragen vid tio, in i en bil och iväg till fel sida Sverige.

Roadtrip a la petit

Igår hade jag och Mackan inget att göra (stackars oss, det finns så mycket dötid nu när våra jobbdagar är avklarade. Tyck synd om oss...). Men med bil fixas allt. En tur med båten i Onsala, en film hos Karro i Varberg, ett besök på radiostationen i Grimeton, och som kronan på verket gled vi in vid Gunnebo slott närmare halv tolv på kvällen.
Kort sagt, vi har för mycket tid.

Grimeton, som vi har längtat! Snart ett år har gått sen vi först började drömma om resemålet. Det var allt vi hoppats på och lite till.

Skåda:


Info for you

Känner att jag håller inne med information. Information om vad jag gör dessa sommardagar.
Har ni väntat? Jag kan dra några korta axplock... Har bland annat vart på födelsedagsfest hos Jessica där jag träffade massa gamla Önneredare som man inte sett röken av på ett bra tag.
Tagit diverse öl på lugna hak. Smugit runt med Ny. Glassat med Fanny. Inspekterat Idas lägenhet. Hängt utanför konserter. Haft en hel massa inneboende. Fotat bröllop... ja... och ni vet. Haft sommarlov.

Och i lördags var det grill i goda vänners lag här innan staden kallade. Joleby gick all in.
"Har du ägg?? Har du smör? Perfekt, då kan vi öppna redan ikväll... Håller vi bara ut dom första timmarna, så går jag och handlar sen"


Onödigt

Att ta taxi i göteborgs stad är inte det billigaste, särskilt inte när man åker själv ut till Frölunda. Men det var precis vad jag fick göra ikväll eftesom jag missade sista bussen. Jag hade lust att slå något. Så himla onödigt! Gick tillbaka till 7:an där jag just lämnat Mackan med sin halva Guinness.
-Belin, GLÖM! var det varma välkomnandet tillbaka jag fick.

Så! Jag hade 500 kr att leva på när jag vaknade i morse. Nu har jag 100 kr. Stanna hemma imorgon? Och resten av månaden?
Det är ju FYSISKT omöjligt för mig att göra NÅNTING just nu! FÖRBANNAD är vad jag är. De 500 kronorna var inte ens mina!

/422

Vända pannkaka

Vid varje hållplats lutar sig alla så nära dörren som möjligt mot den lilla dust av kvav, men frisk och svalare luft som släpps in.
Knökfullt på bussen. Solen steker. Svetten rinner.
De stackarna som råkat få sittplats på "solsidan" vrider och vänder på sig. Fläktar med papper för att inte förgå i värmen.
Räknar ner minuterna till avstigning. Hjärnan kokar. Kan inte, vill inte tänka.
Hatar värmen, hatar solen. Vill ut. Vill ha vatten.
Solen går i moln. Tre sekunder senare hörs de första regndropparna mot fönstret och alla tittar förskräckt ut. Jepp. Marken blir prickig av sommarregn.
Någonstans längst bak i bussen uttrycker en tonårstjej allas tanke:
- NEEEEEJ!!!
Göteborgarna blir förbannade på det kassa vädret.

Jaha, då var det slut på det roliga. En ny regnperiod har just börjat.


the sadness in your ears...

Skagen, check! Odema, check! Marstrand, check! Afterwork, check!
Solen har nafsat mig i ryggen hela veckan och axlarna börjar snart gnälla. Men inte jag. Skin på, säger jag.
Jag ska flaga! FLAGA!

Till och med hunnit spela in en låt här hemma. Vackra toner. Jag: trummis. Sofia: felsjungare (se bland annat rubrik).

Och när man ändå är inne på musik. Jag och Malin blev lockade till en spelning ikväll där det utlovades "ett dåligt band" (citerat från bandmedlemmarnas vänner). B-svikna blev vi när det visade sig att de var rätt bra! Eller, positivt överraskade kanske man ska säga. Kul var det i allafall.

/419

RSS 2.0