Siestafestivalen 2010

Tillbaka!
Jag märker på statistiken att ni väntade er ett inlägg igår på hemkonstdagen. Icke blev det så! Det förtäljer jag er att jag var för trött. Tre dagars festival, 22 band fotograferade & redigerade, 14 timmars bilkörande, x antal nya ansikten, tre nätter hos Jollan i Malmö, och mindre antal timmars sömn.
När jag kom hem gav jag mig av till träning och sen SOV jag! Mumma!!!!

Sjukt trevlig helg må jag säga.
Lite pics från lö helg.

Startskottet blev Gaby and the Guns.


Det blev många spelningar på Casa, mitt andra hem


MEW blev icke hyllade av recensenterna men vafalls. Såg iofs inte mer än tre första låtarna, som alla andra spelningar:)


Bob Hund. Säger jag bara.


Psyckadeli får en eloge för glädjen


Anna von Hausswolff. Det var inte jag som skulle plåta henne egentligen men kunde inte låta bli att gå dit en låt iaf. Förra gången jag plåtade henne hade hon och bandet icke närvarande ljus, så den här gången krutade de på... med solen...


Trots att Casa var en liten scen så fanns det ändå plats för stora artister och publik-allsång.


Äkta Kalmar- och Djurängenglädje när Familjen gick på.


Och rökmaskin hade dom med. Jag tror det var en ABFare som satt och tryckte på knappen så fort tillfälle gavs.


Och sist men ABSOLUT inte minst... Sista spelningen på festivalen... på Casa. Vi var där. KNDVGN var där. Publiken var där (tillslut, när de hörde och såg vad som höll på att ske). Det kan ha varit höjdpunkten på hela helgen. Ja... det var det.

Imorgon bär det av

... till Siestafestivalen. Första festivalen jag ska jobba och fota med Rockfoto. Jag tror det blir störtskönt. Ska bara hinna redigera lite LLT och packa och kanske skriva lite artikel så är jag i ro för att åka.

Bara jag har med mig kameran så känns det som att jag klarar mig...


Och så hör man fåglarna börja kvittra

Dags för säng.

Innan jag lämnar er: Jag har köpt objektiv!! Woho! Innehållsrikedom i detta inlägg. Godnatt.


Jag har ätit pannkaka!Jag jobbar rätt mycket mot det här citatet nu.
Idag var det pannkakelunch i Gamlestaden! Det verkar som att alla utom jag och mac äter pannkakor på torsdagar... konstiga människor det finns. Men finns det pannkaka är jag där.

The globe

Gänget och Elin spontanade när Maja var på besök med sin lilla mage... Hohooooo!
Under fredagshänget på Andra Långgatan pep Anna och Sanna förtjust när jag förtäljde att det var loppis på Heden påföljande dag.
Således trotsade vi i lördags regnet och fyndade när de stackars försäljarna inte orkade stå kvar i den vattenpöl som vanligtvis kallas Heden. En blöt jordglob och en sliten gitarr fick jag med mig hem och Sanna fick med sig... en barnstol... ?

Med blöta tår stod vi sen och tittade på Fannys framträdande på Gospelfestivalen (fråga inte, hon vet knappt själv), innan vi tinade med våfflor och Sunes Sommar. ÄG!

Så numera har jag världen i mitt fönster.

Varken jag eller sofia har ju koll på vår egen ålder så det är lätt hänt... att man skriver sin egen ålder när man grattar sin syster. Som tur var märkte hon det själv innan jag gjorde det och var tvungen att ringa mig och förvarna om missödet... haha jag skulle inte vilja ha det på något annat vis!!


ska man sätta igång då...

Dååååå ska vi se!
Jag är alltså egen företagare. Tusen vuxenpoäng
Men jag förstår fortfarande inte mycket av vad jag gör. Minus lika många vuxenpoäng...
Således ska jag gå till Skatteverket och snacka lite. Yes, back on track.
För nu är projektet på EW slut och då betyder det att jag ska företaga mig hela sommaren. Om jag vill leva vill säga, annars är det lugnt.
HURRA! Det här ska bli kul! Hittills har jag tio mindre och större uppdrag att ta tag i.24

- Belin det är BARA du som GLÖMMER din mobil hos någon ANNAN på din FÖDELSEDAG!!!
/Nils

Då var man återigen ett år äldre. Som de senaste födelsedagarna tog jag den med ro. Jobbade sista dagen på Eyeworks, och guidade Bengt och Echa genom Postkodsmiljonären. Sen hade vi pannkakstisdag de luxe hos Mackan med räkor som pricken över i:et. Värt. Det hela avslutades med ett tvåtimmars ispass. Värt igen.

Till er som försökt få tag på mig i slutet av denna fantastiska dag... Too bad:) Mobilen dog konstant och reservmobilen glömde jag senare hos Mackan och där ligger den kvar ännu.


Anna von Hausswolff

Hupp.
Det blev en sen kväll. Nu ska jag lädda upp bilder till rockfoto från kvällens spelning med Anna von Hausswolff. Hon är bra den tjejen. Längre recension ger jag er inte. Mina ögon grusas nu av trötthet... so I bid you farewellTänkande och tankande

Hm,
det finns inte så mycket jag kan skriva om den senaste veckan
Det har mest varit massa tänkande som pågått
Fast såklart: Stasia var i stan i helgen!! Inte dumt! Det bjöds även till kalas hos Sofia och inflyttningsfest hos Stephanie och Erika. Inte dumt det heller. Salsaaaa!
Nu ska jag ta tag i mitt företag!
Hurra!

RSS 2.0