Pickadoll vs Napoleon

Längesen jag fotade en konsert, men lagom tills Edina kom till stan satte jag upp mig på Pickadoll vs Napoleon. Sketgo spelning. Runt 20 pers på scen, pepp publik och skön musik. Vi kunde inte mer än le. Och fotografera. Lite svårt dock att fånga allt som hände! Jag bjussar på lite bilder, bland annat lite Kill-your-darlings och sticker på träning.

 


Kiama

Jag tog en Kalmar-visit i helgen. Även om jag som vanligt flängde runt var minut så var det en paus från allt i götet. Kändes inte som att jag hade varit borta i ett halvår redan. T.o.m frasen "Belin du blir ensam tjej..." fick återigen uttalas.

Behövdes paus.
Vad som behövs mer är vatten efter springturen i Frölundaborg. Och sömn så jag orkar upp imorgon. Götta! Godnatt!

Dagsljus!

Jag hälsar mig själv tillbaka till livet
och tackar och bockar för välkomnandet

Jag har spenderat den sista veckan på två ställen: I Eyeworks källare och i ishallen. Men nu tar jag mig tid att meddela att jag återigen... inte är död! Inför inspelningarna på Eyeworks blev det massa jobb för alla i produktionen, men nu verkar det lägga sig..  lite. Som van Meppare räds jag icke nattredigeringar och klarade i tisdags 33 timmars passet, dock med två timmars paus då jag var i väg och tränade.

Det bästa med lördagen var... sovmorgon! Ljuuuvliga sovmorgon!

Jag har inget mer vettigt att säga så jag bjuder på en bild från tävlingen från förra helgen som gick ok. Kunde gått bättre men nu ska en ny växel läggas i! GöttKött!!!


Take off

Så bär det av! Jobb imorgon sen gå lite tidigare för att hinna med bussen som tar oss till den exotiska staden Jönköping. Sista träningen hade vi idag. Fortfarande lyft som behöver filas på men det kommer att gå vägen!

MIN RYGG!
Gör ont efter att ha satt på de sista plåtbitarna på klänningen ikväll. Nu ska här packas så det står härliga till!
Sockar!!! Hm... oj, inga rena? Skit...

Uppladdning

JOOOOdå. Det har varit fokus på ett fåtal saker den här veckan:

Träning
Jobb
Lite paljetter
Träning

På fredag åker vi till Jönköping för kval nr 2! Grymma träningar nu i dagarna. Det var en del nytt som skulle nötas in:) Nu är det bara lyften som behöver nötas mer för vår sida. Och en slutpose kanske? Haha!
Eftersom det var röd dag idag hann jag med en liten runda på allmänhetens åkning med Mackan och Nyth. Mackan har idag lärt sig att åka baklänges... typ. BRA Mac!!! (man ska uppmuntra dem)


Dessa stollar ska man stå ut med hela helgen då... jaja.. ;)

Happy 2010

2010 har nu invigts.
Inte dumt
Middag hos Jessica, sen tolvslag i bilen på väg till en lokal på chalmers, vidare till Lounge där vi steppade som om det vore vår egen födelsedag. Sov sen med föttena mot Jessicas element, för varmt var det inte att vänta på bussen hem. Mycket trevlig afton minsann!
Nyårsdagen har bjudit på slöhet å det grövsta med Transporters 2, McDonalds och bio.

Transporters 2 kan vara en av de sämsta filmerna jag sett. Men jag måste ge den att dialogen var väl genomarbetad. Här bjuder jag på ett guldkorn:

Hjälten slår ner skurkens pilot och går in i planet:
- I´m afraid that your flight has been cancelled
Skurken drar fram pistol:
- I´m afraid that YOU have been cancelled

Hahhahahahahaaaaa!

RSS 2.0