Och dagarna flyter på

Förra veckan träffade jag Johas Lundqvist för en snabbplåtning på Vasaplatsen, innan Camila tog vid med intervjun. Sen dess har jag jobbat som en liten gnu på Eyeworks med reklamfilm, och i Frölundaborg & plåta JWCC. Reklamfilmen kommer bli splendido, den kommer snart visas i en tv nära dig.

Och nu vänner, ska jag böjra bygga mig en liten miniatyrvärld inför nästa jobb.




Men nu: äta



Hårets vara eller icke-vara.

Sen i lördags har det flödats av hat mot kvinnor med hår under armarna och motargumenterade på Facebook.
Ärligt talat. Efter att ha läst massa hat-kommentarer så lämnas jag med ett obehag.

Förvisso. Efter lite skrapande på ytan kan jag se att många av hatarna är unga killar... vars hjärna helt enkelt inte vuxit ihop än och inte hunnit skaffa sig en riktig verklighetsuppfattning. Men är det inte skrämmande att dessa killar som skriver såhär en gång ska bli vuxna och spridas ut i stora vida världen:

"Ni e så äckliga"

"Hur ska du någonsin bli gift har du tänkt dig?"

"Du bör hängas.I fyra minuter.Sedan skall du få vila.Sedan hängas igen.Tills döden tar dig."


Tjejerna med hår under armar ska alltså dö. Såpass illa är deras brott.

Men om man bortser från dessa förpubertala ungdomar så ska ju debatten egentligen handla om att man ska kunna göra vad man vill med sin kropp, utan att bli uthängd och mobbad.
Det är faktiskt ingen annans ensak, men faktiskt så finns det ändå folk som tycker att "det är vidrigt, om du inte vill raka dig så får du väl slippa, men du behöver ju inte visa dig utomhus så vi andra behöver se det". 

Trodde faktiskt Sverige hade kommit längre...




Pic-agency

För ett bra tag sen blev jag ansluten till Pic.agency.com. Skitkul! Men projekt efter projekt staplade efter och på varandra hindrade mig från att komma igång. Men nu äntligen när jag har luft i mitt schema har jag börjat! Först ut var Borås Basket vs 08 Stockholm HR. Nu återstår bara att bli expert på massa sporter.



Men det har ju hänt massa andra saker också på senaste, såklart. Födelsedagskalas, Kalmar-besök i Gbg, nytt projekt på Eyeworks... och så har kära Erika nere i Mellbystrand nu fått en liten knodd! Grattis grattis, duktiga du!

RSS 2.0