Längar till sommaren...

... som alla andra i det här landet. Men nu har vi äntligen fått känna på lite vårvärme, och nästan sommarvärme med 20 grader i tisdags (då var det utomhuspannkakstisdag med Mackan som gällde!).
Nu när det är eftersäsong med skrillerna så har jag äntligen tid att vara med på (nästan) alla repen med Kiriaka också! Som jag har saknat dem! Och så grym show vi kommer ha i sommar! De har jobbat på fint utan mig :D


 
 
 
 

Ett VM i Boston

En vecka innan kaoset i Boston bröt ut passade vi på att tävla lite VM där. Fin stad! Kommer gärna tillbaka och ser den lite mer noggrant dock eftersom man inte hinner spatsera så mycket under tävlingsveckan.

Det var iaf en fin, rolig och intressant vecka! Kul att traska omkring i ett "äkta" amerikanskt universitet (som låg bredvid arenan och där vi åt, värmde upp och hade träningar i) och se att det är lika galet som man ser på TV.

Tävlingsmässigt gick det fint! Efter korta låg vi åtta och fick så mycket fina kommentarer från random folk på läktaren, så kul! Långa gick bra men vi tappade en placering till USA. Så totalt blev det en nionde plats men vi är sjukt nöjda efter en kämpig säsong med många skador och strul. Att hålla oss i "finrummet" på topp tio trots det är helt enkelt asgrymt.


RSS 2.0