RIP Hultan

 

En era har gått i graven. Det skulle bli den 25:e Hultsfredsfestivalen iår. Men bara en vecka innan avspark tvingas arrangörerna lägga ner på grund av för dålig biljettförsäljning. Ingen mer Hultsfredsfestival. En liten bit årlig kult försvinner. Sjukt trist. Jag skulle ha åkt dit och jobbat med Rockfoto, så när jag såg pressmeddelandet så satt jag bara och höjde ögonbrynen en minut innan jag fattade att jag hade tolkat meddelandet rätt.

Hoppas på att Hultan någon gång i framtiden kan göra en återkomst. Viljan finns alldeles säkert kvar.


Midsommarnattsdröm

Midsommarhelgen firades i Mellbystrand med 19 glada i en liten sommarstuga. Jag hade med mig min analoga kamera så bilder får ni inte se på ett tag:) De ska först in i mörkrummet.
Gött var det i allafall. Och jag fick gjort mig en pannkakstårta! Värt!!!!!Jag drömde att jag glömde min kamera på en spårvagn och att jag satte mig på marken och skrek. Men jag genomskådade att det var en dröm när jag såg att spårvagnsnumret var nr 19.... jag är ju göteborgare så den gick jag inte på!

Tomas Andersson is no more

Lite skärmdumpar från igår natt då man kunde följa Tåmas och Fridas bröllop
från US and A!
Ohhh!
Grattis fina ni!Lite gjort

Då har jag börjat med sommarens stora projekt! Jag ska sidsätta en bok på 500 sidor. Götta.

Och så fick jag äntligen iväg resten av bilderna till Emelie, vi har varit dåliga på att timea varandra så det har legat på is lite. Här är några:
Forumträsket

Jag har fastnat i forumträsket. Nu är det foto-forum, mac-forum, film-forum, egen firma-forum, frilans-forum, och snart har jag skummat igenom hela rockfotos forum från typ 2006 och framåt.
Fråga mig inte varför flachback inte kommit med på min gedigna lista men det kommer väl...

Bättre än facebook eller fotboll iaf men nu ska jag lyfta blicken och gå ut i det mulna vädret.


Fortfarande blekast i kvarteret

Trots att jobben börjar bli färre, ispassen är slut slut och isen smält. Men nu när tillfälle snart ges att få sig lite fotoner i nyllet.... ja då är det regn som möter mig i dörren.
Jag missar ALLTID de där första (och enda) sommardagarna i slutet av våren.
Man ska vara glad att man får pengar i slutet av månaden istället

I allafall så har jag nu fått ett andrahandskontrakt på en etta i Mölndal! Yeis! Nära spårvagn, pizzeria och symaskinsbutik. Och på andra sidan vägen finns Scandinavian Photo. Kan bli så att jag oftare går dit än till symaskinsbutiken...

:):):)
Flyttar in i sommahr!

För ett år sen


Scheisse! För precis ett år sen tog jag examen från Högskolan i Kalmar...
Ett år. Som har gått fort, men det har hänt sjukt mycket.
Jag har åkt konståkning fem dagar i veckan, tävlat för första gången på 4 år, arbetat på EW, och KF, startat enskild firma, börjat på Rockfoto, tävlat VM i USA, köpt en mac....
Ja, jag klämde in macen där också.
Sjukt. Fort gick det. Och nu är det mep07 som ska gå fram i aulan och krama Ann1 och rycka blomma från krukan! Sen försvinner också dom från den mytomspunna staden... Och de flesta av dem har har samma ångest jag hade för ett år sen. Vad händer nu?

Jag var där igår. I Kalmar. I snabba ryck. Såg teveprojekts slutprodukter på Baronen. Sjukt bra, jag är så stolt (som om jag har något att göra med det, men de är ju för alltid Nollor). Jag har ätit middag på en kollonilott och haft nattsnack i diverse lägenheter. Jag har ätit lunch med Tåmas som snart är gift och avtackat treor (nollor).
Sist men inte minst. Jag har brännt DVDer. På Transistors kontor, i Toms lägenhet och på tåget.

Lite old pics på treorna. Lite uppklätt, lite nollning, lite vardag, lite inspelningar....  Det är många fler som förtjänar att bli representerade på bild... men jag orkar inte leta efter 60 individuella bilder nu. Jag sova... och bränna dvd...


Ovärt

Att en människa kan göra att all glädje man känt den senaste veckan helt försvann, inom loppet av 5 sek. Det är intressant.

Men sen räcker det forhoppningsvis med 4 timmars tågresa så är jag back on track.


RSS 2.0