Drar vidare

Dags att dra vidare. Nu SM i Stöckhölm. Eftersom alla ishallar i gbg haft stängt i veckan så har iv missat alla träningar och kommer istället stanna i Linköping med bussen och sno till oss lite istid på vägen upp. Haha.
Jaja, wish me luck.

Det är oundvikligt...

...jag måste skriva om snön, trots att alla medier och bloggare redan tjatat sönder den. Jag har några punkter att ta upp:

  • Igår såg jag förstasidan på GT... en bild på ett par som röjde snö med rubriken: VÄLKOMMEN TILL SKOTT-LAND...Hahah! UNDERBART! Göteborg när det är som allra bäst
  • Varenda ishall i stan har stängt på grund av att snön orsakar rasrisk. ALLA!
  • Jag håller på att bygga mig en båt som skall rädda mig när snön smälter.


Neuchatel

Med risk för upprepning kommer här ännu lite konståkning. Kom just hem från Schweiz där vi hämtat hem en bronspeng.

Ska ju upp och jobba imorgon, så jag lämnar er, men uppdaterat har jag!!! I sanning att jag har!Vi fick nya landslagskläder... king. Då måste man ha solglasögon trots mulet väder!Framtiden är här...

...i sanning.
En motordriven mascara!
Hurra....

French cup

För att hoppa till det bästa med en gång var kanske det mest fantastiska på hela resan när Lunkan fick hundbajs på handen. Humorn är måhända på låg nivå då.. men KOLLA på henne! Man ser paniken till och med bakifrån! Hohooo!

Igårnatt kom jag hem från Frankrike där Boom tävlat, och gjort det med bravur. Tröttheten var slående eftersom hemresan bestod av punktering, elfel och senare motorstopp... Allt på olika platser i Tyskland. Och när vi äntligen fick tag i en ersättningsbuss som kunde köra oss till Danmark så får han bensinstopp på vägen.. HAHA!

Men som Sara utrycker det i sin dikt så fick vi ju mer tid tillsammans. Fem dagar räcker ICKE tydligen:) Fem mycket trevliga dagar må jag inflika!

Vi blev dokumenterade av fransk TV eftersom vi har två fransyskor i laget.


Kortaklänningarna sydde vi på in i det sista! Mellan officiella träningen och tävlingsåket pillade vi fortfarande... För övrigt... varför åker inte fler killar team? :)


Klara blev vi! Och fina därtill! Ursäkta skärmdumpen men vad ska man göra när man inte har något annat kort:)


För övrigt var det mycket poserande som vanligt i framtiden. Man får tacka Katja för att 70% av bilderna blir tagna då det alltid är hon som säger: "Elin!!! Ta kot!!" på sin fransk-engelska-svenska brytning.


Mer bilder kommer väl... någon gång... på facebook kanske... GODNATT

RSS 2.0