September fösvann

Vart tog september vägen? Bara några dagar kvar ju. Dagarna slukas av bokredigering och filmande (och jagande) av barn.
Idag ska jag till mormor och morfar och plocka äpplen och eventuellt få en möbel från gamlamormors lägenhet. Fina minnen från den lägenheten.

Team Boomerang 2.0 (kanske)

Hemkommen från ishallen. Det är så SKÖNT att få åka! Och träffa så många gamla godingar varje vecka.

Happy song, happy song!!


Bääääärby

I sommar har det blivit några besök på Bärby självplock. Och inte stoppas vi för att det börjar bli höst. Nejnej.
Är man bonde så är man.
Skördetiden är inte slut förrän november. Igår plockade vi majs och bjöd till majskalas. Så himla fint!Lite sommarminnen från jordgubbssäsongen (foto av Cliffs)Icke att förglömma vinbärssäsongen då mången liter saft kokades. (foto av Mac)

Linnéa och Erik

Min äldsta vän gifte sig härom veckan. Vi har växt upp som grannar och klasskamrater. Hon var en av mina två "bästisar" under mångamånga år. Vi tränade och tävlade konståkning ihop, vi gick i scouterna, var nyingledare.... ja ni fattar grejen. Listan är lång.
Och jag fick äran att plåta hennes bröllop:)

På deras dag D blåste det nästan kuling så i princip alla våra planerade fotoställen var obrukbara. Stressigt blev det att hitta lä mitt på en äng... men några bilder fick vi till och jag väntar med spänning på vad dom säger om´et. De har hittills bara sett vigsel och mottagningsbilderna, men nu ligger porträtten i deras inbox.Första inspelningshelgen

Så sitter man på ett spahotell(!!) någonstans i Sveriges inland och ska påbörja första inspelningshelgen med Familjen Annorlunda. Vi var en kort sväng och hälsade på familjen idag. Mysigt kommer det bli!

Projektledaren hittade "tyvärr" inget annat hotell på lagom avstånd till familjen än en spaanläggning. Det är så att säga helt lugnt för min del. Det gör mig ingenting att bo här i tio helger.Nu ska jag redigera lite bröllopsbilder innan morgondagen kommer och tar mig med storm och fältarbete.

RSS 2.0