5D mark II

Hoho, nu har jag slutit mig till skocken som har 5D mark II:or. Ja.. en canon. Hur ska det gå? Jo... jag vet inte. Det ska säkert bli bra, det är ju en wunderbahr kamera iaf. Jag får ha både Nikon och och Canon ett tag innan jag får två hus av något system.

Samma dag jag köpte den var jag hos mamma och pappa för att rensa ut lite grejer ur förrådet, och passade på att provfota ur tusen vinklar när de spelade pianoHovfjället

Ännu ett nyår avfirades i fjällen. En vecka innan vi skulle åka ringde en lite uppgiven men trevlig Lars-Åke och sa att stugan vi hade bokat inte var färdigbyggd. Men serviceminded som han var fixade han en annan stuga till oss. En liten bit utanför stugbyn....
Det kändes som upplägget till en film och vi frågade oss själva om någon hade gjort något förra sommaren som inte borde hänt...Men det blev ju kanon! Idyllisk plats som få!
Skidåkning på dagarna och underställshäng på kvällarna. Och på tolvslaget stod vi runt en eld en liten bit ut på sjön kring Mackan och Nyths älskade bål.
Fem av fem toastersRSS 2.0