Farmor, klackar och festival

Var och hälsade på farmor för några dagar sen. Det kändes inte bra då det första jag ser när jag kommer in i byggnaden är den här skylten:

Tankarna gick direkt till lik-vagn. Men värre än så blev det inte. Farmor mådde bra (efter omständigheterna såklart) och visade lite övningar hon skulle göra varje dag. Hon får komma hem i dagarna tydligen.Jag gick i klackar i söndags. En helt vanlig vardag. Det har typ aldrig hänt. Senast jag hade klackar var i julas (in i bilen och ut ur bilen), innan dess var det balen och studenten och innan dess var det balen i nian...
Jag är avundsjuk på folk som är tillräckligt korta för att kunna använda klackar utan att se ut som flaggstänger. Hatar att vara lång. Verkligen. (Nej, jag är inte ute och fiskar efter kommentarer som "Nämen det är ju jättefint att vara lång, du kan bli modell".  Det är faktiskt den absolut mest användna kommentaren när någon ska komma på något bra med att vara lång... finns tydligen ingen mer fördel). Haha nu låter jag lagom bitter:)Måste till sist visa den här fina bilden där Mici imiterar Måns Zermerlöv mycket bra.

Nu drar jag till Peace & Love-festivalen! Hurra! Måste lägga mej nu så jag kommer upp i morgon.

VIKEN

Ännu en helg har förflutit och ännu en helg ska refereras. Denna spenderades i glada Skåne, närmare bestämt Viken. Ett litet samhälle utanför Helsingborg. Där skulle vi fira midsommar hos allas vår Sanna... men innan dess var det bara en sak som gällde...

Torsdag 21 juni
09.45 Nilsseterminalen, Göteborg
- Hej, vi vill köpa biljetter till Helsingborg
- Hurra, vi ska till Dinoland!
10.00-12.50 Bussen till Helsingborg
- Dinoland..blabla..Dinoland...blablabla... Viken....blabla...Dinoland...blabla...
- Hej Sanna, hur tar vi oss till Dinoland från Helsingborg?
- ????????????????? (sanna talar oförståerlig skånska på andra sidan linjen)
13.30- 14.00 Bussen till Åstorp
-
Dinoland... blabla... Dinoland... blabla...
- Är det en Dinolandskylt jag ser Belin? Är det en jättestor sandhög jag ser där Belin??
- Vi måste av här! Vi ska till Dinoland!
14.00-14.20 Åstorp, sökandet efter Dinoland
-
Dinolandinolandinolandinolandinolandinolandinoland....
- Är det Näcken jag ser mellan träden? YES! Det är Dinoland! Kolla, där är sagotåget... och hoppborgen!!
14.25 DINOLAND, ingången
- Hej... vad är det här för ställe? Vi råkade bara gå förbi här...
Efter vår magiska resa till Dinoland tog vi oss åter till Helsingborg där vi blev hämtade av Sanna. Fixade lite i hennes trädgård inför morgondagen och satt sedan i en båt och tjötade resten av kvällen. På natten anlände även Stockholmsbilen.

Midsommarafton kom och folket strömmade in hela dagen. Tillslut var alla samlade. Både meppare och lite annat folk från Sannas liv:). Närvarande meppare (i ankomst- och därmed statusordning) Jag, Marcus, Anastasia, Karolina, Robin, Tomas, Micki, Elin+Per. Även Kiwi anlände till platsen. Och värden Sanna såklart.
Det blev midsommarfirande med
blommor i håret (anastasias krans blev lite mindre sen...)
minimidsommarstång, och självklart dans kring den
klassisk midsommarmat med sill, potatis och korv
jordgubbar
midnattsbad, det var många som vågade sig i, fick ingen bild på det dock...

massa lekar osvosv. Himla kul, det enda som gick fel var väl att jag råkade somna jättemycket för tidigt...Farligt med ett jättegött sovrum med tusen madrasser och täcken. Vaknade dock två timmar senare och var pigg, men det var inte resten... sketan.

Kiwi stod för lekarna som vårt lag inte vann... men vår kroppspyramid borde vunnit. Vi hade flest våningar även om den inte blev så hög för det... Vår taktik var att lägga oss raklånga på varandra istället för att klättra. Resultatet liknade i och för sig mer en hög än en pyramid men ändå...
En annan lek var Irländsk julafton version två... Anastasia gick lite väl mycket in för det och det slutade med att både hon och jag blev genomblöta av innehållet i mitt glas. Härligt! Haha! Man ska ge allt!

Som den svensk jag är måste jag dessutom självklart nämna vädret. Det var regnigt på förmiddagen, men det slutade vid ett och sen höll det sig... på natten blev det till och med stjärnklart. Morgonen därpå var det strålande sol! Underbar dag. Vi städade, hängde i sovrummet (fick äntligen varenda en att lägga sig för att ta "15 min"), åt pizza och fick en sightseeingtur i Helsingborg. Sen var det hemfärd för GBG-crew (mackan o jai), nattbussen hem. Ingen fick sova, moahahah. Hemma, somnade som en stock.

Ännu en fin helg allt som allt!
Nu måste jag bara komma på hur man ändrar telefonsvarare på mobilen...
Lite blandade bilder från midsommarafton och midsommardagen, bildtext under:Midsommarbordet under ett lampbestrött tak, Tummar upp, Anastasia och Sanna, På väg till stranden, Gosbild, Försök till pose med flygande hår i en vändning... gick inte bra, Sanna visar staden, Borgen var hög, En uppvärmd bänk! På riktigt alltså.


Mor- och farföräldrar

Farmor ligger på sjukhus, hon fick en hjärtinfarkt när jag var i Hultsfred. Kan inte hälsa på henne än för jag har vart/är sjuk, ingen bra idé att ge henne baciller... Men hon opererades snabbt och verkar må bra, i alla fall bättre. Rykten säger att hon kränger pappas vykort till de som ligger i grannsängarna (pappa har en konstutställning just nu och säljer bland annat vykort från sina tavlor).
Det är knappt ett år sen morfar fick hjärnblödning nu, precis innan jag skulle flytta till Kalmar. Han klarade sig tack och lov, jag fick hälsa på honom på sjukhuset på vägen när vi tog vår bil och åkte till andra sidan Sverige.
Ja, jag har fortfarande alla mina mor- och farföräldrar kvar... men ni måste sluta oroa mig!
Älskar er!
Farmor glad, gladare
Morfar och mormor
Nöjd farfar

HULTSFREDSFESTIVALEN


Topp tre saker som sades i Mediacampet:

-Lalala

-MEN LYSSNA PÅ MEJ!!!! (I desperat stämma och målbrottsantydningar)

-JOBBAR DU MELLAN TIO OCH TOLV?!! (I olika varianter, men detta är orginalet)

Boende från MEP06 i vårt egna mediacamp, hultsfred 07:

CR-elin    Yonez   Sludder 
   Dillz    Belin   Tommen 
KD (halva festivalen)  (Per, stand-in meppare) 

 Där tillkom diverse släkt och vänner. Och Ika, Jessica, Echa och Johanna som inte bodde med oss.

Åh va gott! En riktig mysfestival måste jag säga. Hemma nu med en röst som Idoljuryn skulle dissa om jag kom närmare än 3 km ifrån dem. Men den håller på att återhämta sig.


Göteborgscrewet lämnade Himelen (partille tydligen) onsdagseftermiddagen i bilen från Frölunda. Jag, CR-Elin, Yonez, Maria (tredejeårs meppare) och en joker: Per från Partille. Vi anlände och anslöt oss till Skåne (Tåmas med pack) som passat platser. Dillz anslöt sig senare. Tom bodde i p3tältet på andra sidan festivalen och Ika, Jessica, Echa och Johanna bodde även de på funktionärscampingen. Ika o co såg man inte så mycket av men jag sprang in i dem lite då och då. Tom däremot bodde bokstavligen hos oss ändå.

Vi fixade flaggor av alla de slag, syns längst bort i skogen på översiktsbilden!Något jag sett fram emot var att träffa ÄLSKADE ANNA! Underbart att se dej igen! En kär Munkebäckare! Hängde dock inte med henne så mycket som jag egentligen ville, vi har så mycket att ta igen efter året som gått, men första kvällen röjde vi! Anna hittade ett discotält! kulkul! Och Hanna med!


Festivalpremiär för Tåmas och Dillz, de klarade sig superbt. Tåmas var redan en inbiten festivalare och såg ut som han hade bott på samma plats i en vecka redan efter en dag. Dillz var mycket förundrad över allt kaos som omgav oss och vi har nog aldrig haft en mer leksugen campmedlem. Vi fick jaga efter honom när han sprang som ett barn mellan aktiviteterna.Jag blir alltid så sugen på att lyssna på massa nya band efer festivaler. Himla kul att upptäcka eller återupptäcka musik. Tyvärr så hinner man ju inte med! Måste börja lyssna på musik dygnet runt.
Kul med iår för jag hade ju FOTOPASS!  JÄTTEKUL! Jag och Elin sökte ackreditering och fick det! Elin skulle skriva och ajg fota, tyvärr sökte vi inte det "största" fotopasset så man kunde komma framför scenen på de två största scenerna. Men vi antog att det var lättare att bli beviljade passet om man sökte bara för alla andra scener. Men det var ju hur kul som helst! Nästa år kör vi igen, får starta en ny tidning att söka med om vi inte är med i Shick:)
Några band vi hann se :

Flogging Molly, skitbra! Hela publiken var med och dammet från de dansande fötterna yrde och marken skakade faktiskt!


Svenska Akademien. Måste börja lyssna mer på dem. Dessutom blev Yonez och Per kändisar då de var uppe på scen en låt och viftade med bengaliska eldar. Vi skrek och lallade allt vi kunde. Mycket rolig och sen spelning som höll på tills det blev ljust ute.


Navid Modiri och Gudarna, hade aldrig hört dem innan men stämningen i tältet var på topp och jag blev glad av dem.


Ozzy Osbourne! Skön kille alltså, inte så jättebra spelning men vi knödde fram och hoppade ändå. Kul att ha sett han.


Hultsfredsbandet. Först var vi mycket skeptiska när de gick på scenen, vi hade badat, låg på gräsmattan utanför och hade just lyssnat på rätt tråkig teater därifrån. Och så kommer de upp i sina pappersdräkter och spelar jättekul musik. Tokdans en stund men sen var det slut... vi skrek efter mer och de verkade faktiskt förvånade.


Taxi, taxi. Två 14åriga tvillingar som sjunger skitbra och spelar lugn musik. Mysigt.


Evanecense. Även om jag inte lyssanr på dem nu var det kul att se dem. Kan ju deras Fallen-platta typ utantill så en dle låtar var riktigt riktigt nostalgiska att lyssna på.


Velvet Revolver. Med några av de forna Guns´n Roses medlemarna (ja Tom var glad). Bra spelning, hade inte hört så mycket av dem innan.


Pet shop boys sista kvällen. Massa klassiker och 80-känsla. Regnet började verkligen komma igång och tillslut öste det ner, många började dra sig hemåt men vi stannade. Tillslut var jag så blöt att jag kände att jag lika gärna kunde hoppa omkring i vattenpölaran när de riktigt bra låtarna kom. Fick sällskap av lite människor som kände samma sak. Blev jätteglad av spelningen.


Dizzee Rascal. Reeeeegn!!! Men Elin sa att Dizzee var bra så jag gick med henne. Kunde röja med massa plats för det var inte många som trotsade den sena tiden (tre på morgonen) och ösregnet, men kul var det.


Slagsmålsklubben! Kl fyra på morgonen/natten var det dags. Sista spelningen, massa energi! Alla måste se dem! Man kan inte stå still! Galet bra!

Nä nu måste jag hejda mej, det blir så mycket bilder och grejer. Orkar inte lägga in fler bilder på band men såg bland annat Timbuktu (bra som vanligt men han är bättre på en mindre scen), Wolfmother, Amy Winehouse (go soul), 50 cent en stund osv.. Kul att fota! all copyright åt belin, moahah!Mer bildfrossa, bildtext under i ordning---

I väntan på att gå in på festivalen, CR och Per, Vårt regnskydd, Ett tält där man kunde fixa håret och använda locktång, jag rös, Matlagning i tältet, ja vi var riktiga scouter, Gula gubben sjöng, Dillz smider... typ.., Pysslande av flagga2, Tom jobbade i P3s tält, Busungeblicken, Flaggan provades in action, Hela heliga familjen Bengtsson kl 04.00, Dillz har en handduk i byxorna, Bob-flaggan offrades, Vi fann Tom ensam efter regnnatten, utslängd från tältet av Dillz (som i o försig inte var hans tält, men det var inte Nils heller, det var mitt), Cigarren (CR.. CigaR för övrigt) Vi fann Elin mycket inlindad en kall kväll, Det blev blött sista natten, På väg till en konsert


Copyright på de här bilderna till Per, som vore lika integrerad i klassen som PB ifall fler vart på festivalen. Nu måste han komma till Kalmar och godkännas så kan han vara med att kämpa om titeln Årets IMJare nästa år.
Sist men inte minst!

Ett meddelande till Dillz:
-Har vi?!


För mer info om händelser, läs Tomas blogg!

First things first- SWEDEN ROCK FESTIVAL

Nu är jag tillbaka från Hultsfredsfestivalen! Wee! Mycket mycket roligt! Håller på att lägga in bilder därifrån men först ska jag dokumentera lite mer från Sweden Rock som inte är att förglömma. En himla go helg med massa folk och musik. Träffat massa intressanta människor, det är roligt med festival! Det kommer alltid fram folk och pratar med en, okej, inte alltid roliga människor men ibland kommer det små guldkorn som blir oförglömliga. Men men, lite kronologiskt:

Vi åkte redan på tisdagen, jag, drFanny, Mäster och Fräschan ner till Blekinges djupaste skogar. Närmare bestämt Norje. När vi slog upp vårat nyinhandlade tält upptäckte vi att det var något mindre än vi hade väntat oss... dessutom utan yttertält, men det var bara att bita ihop, första natten sov vi tre pers plus all packning där... lalala. Syns på bilden, det är det orangea tältet...Nåväl, onsdagen smög sig på. Värmen var total, men solen var i moln och mina planer om att spendera den lediga dagen med att försöka få bruna ben på stranden gick i stöpet.. Ida och Nicke anlände med buss direkt från M. Crue konsert i Sthlm och slog sig ner i vårat camp. Lallade mest runt hela dagen. På kvällen träffade massor med nytt folk. Bland annat bröderna Kassler som jag berättar om sen..Torsdagen kom och det var festivaldags! Jag hade inte så många band jag var tvungen att se, så länge jag fick se Aerosmith på fredagen var jag lugn. Gick runt med Ida och Nicke som hade bättre utstakat schema... tog med Fanny till hennes kära band bestående av 14 åringar (?), riktigt grymma för att inte ha så mycket rutin.

Heaven and Hell som sista nummer. Sen skulle jag ut på jakt efter Mickis stuga, men det sköts upp, kalmariterna var en dag sena.


Fredag. Solen stekte, jag blev både brun och lite röd (men inte så farligt som förra året, jag hade solcreme så duktigt). Oerhört oerhört oerhört varmt, repris av förra året. Inte många knop på dagen mitt på en äng utan skugga.

Årets första dopp i havet, åh va gott! Flera gånger. Nicke tog studenten! Hurra!
Kalmariteran hade anlänt till Mickis kompis stuga och jag hälsade på. Riktigt litet och mysigt hus med gamla tapeter och utedass. Mmmm! Närvarande Meppare: Jag, Micki, SuperD, Släpet, Ax-man, Nilas. Gott gott, därtill kom Mickis pack, Ax-mans pack och Nilas kering (+1). 
Kvällen kom och det var dags för Aerosmith! WEE! Kulkul! Gick dit ett tag innan, innan strömmen av folk från de andra scenerna kom och kunde ta mig en plats rätt långt fram. Halva vägen in på egorampen. Musiken började! ooooh! Kameran åkte upp... och batteriet dog... LOL! men jag hann få några bilder... och hittade en vänlig själ som stod bredvid mig som kan skicka sina blider till mej när han lagt in dem. Man tackar tackar! haha. Här är mina dock:

Annars helt underbart att se dem, massa goa überkända låtar i början. lite lungrare mot mitten och extranummret Walk this way... lalala! men det vara bara en extralåt, hallå? Kunde ju bli hur mycket mer som helst. jaja.
Tog mig tillbaka till campet där jag än en gång stötte på en av bröderna Kassler och blev inbjuden på Kasslerdans i deras partytält. Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Beskrivning av kasslerdansen finner ni längre ner.
Sen en sväng till Camp Micki och väckte dem.. hehe. Man ska inte gå och lägga sig så tidigt på festival. Sov där en stund då mitt tält var så himla litet och fullt. 
 
Promenerade runt i några timmar på lördagsmorgonen, ner till havet, runt på campet, lite frukost osv. Sov en stund och sen vakande jag av den otroliga hettan igen. Gav mig iväg till mepparna och bjöd upp till bad. Vi väckte Micki med en födelsedagssång med blommor och presenter (det var för övrigt inte hans födelsedag) och badade.

Sen lite konsert-tittning. En vanlig festivaldag men mycket underligt folk runt krokarna. Motörhead och Scorpions på kvällen. Mycket bra. Underbar avslutning de allra sista låtarna på Scorpions, de var så glada och de fick köra extranummer på extranummer.Söndag. När vi vaknade var många tält redan borta. Festivalen var slut och kvar en enda stor soptipp. Med inslag av konstverk.

Vi packade våra grejer och försvann.. Varm och seg hemfärd men gött med bil.
Tips: om ni är sugna på mjukglass så köp den i Tyringe, så här ser en mellanglass ut i Tyringe:
KASSLERDANSEN
När jag träffade bröderna kassler som jag nu kallar dem första gången sa de ordet Kassler säkert 50 gånger på en timme. Särkillt en av dem. De pratade om att själva ordet lät roligt, att det är gott, lätt och allt möjligt. Och att en i deras camp skulle åka till stan dagen därpå och köpa 200 kg kassler! De såg framför sig honom komma med två stora kassar kassler och längtade så. Jag blev inbjuden på kasslarätning dagen därpå men det rann ut i sanden, när jag sedan stötte på ena broderna nästa kväll och blev inbjuden fann jag ca 15 killar och några tjejer sitta under deras partytält. I taket hade de hängt ett kilo kassler i ett snöre. De samlade alla kring kasslern och gick igenom reglerna:
1 Alla skulle stå i en ring och hålla varandra i händerna
2 När musiken startade skulle alla dansa kring kasslern i valfri dans
3 När man var på ett speciellt ställe i ringen hade man 5 sek på sig att äta av kasslern.
4 INGEN FÅR ÄTA AV KASSLERN OM MAN INTE STÅR PÅ DEN SPECIELLA PLATSEN

Jag vet inte om jag behöver säga mer, men när musiken startade (som dessutom var opera) kunde jag inte ens stå upprätt för jag skrattade så mycket, jag kunde inte vara med i dansen själv. De som åt av kasslern fick heller inte släppa händerna så de fick jaga kasslerna när den svingade i snöreet och hela ringen hängde med i rasande fart. Efter en stund började dock folk hojta "ge mig kasslern, jag måste ha kassler"! och alla kastade sig över kasslern som på två minuter var borta.. bara ett snöre hängde kvar och bröderna kom tillbaka och spottade ut lite nät de hade fått med i munnen. Lyckliga var de.
Helt underbart! Hoppas jag får träffa dem igen. All copyright till kasslerdansen åt bröderna!

Paus

Nu har jag kommit hem från Sweden Rock festival! Hurra! Hur kul som helst även detta år! Aerosmith inte fel! Ska göra en bildberättelse när jag fått tag i lite roliga bilder..
Hemma några dagar nu och i övermorgon blir det Hultsfred. Åh va gott.

Fick tillbaka min väska idag! Vilket betyder: Klädeeeer! Hurra! Och gympaskor.. vilket betyder: Ingen anledning att inte springa i slingan! Inte hurra...

Nu ska jag försöka lära mig en låt på en gitarr...

50-årsfestival

Jag slungades alltså direkt in i dukning, soundcheck och annan förberedelse till pappas 50årsfest när jag kom hem från tåget. Våran altan hade blivit festivalscen med trumset, hammondorgel, gitarrer, bas, massa förstärkare, ballonger, rökmaskin osv.  Pappa och jag hade pratat om att man måste ha festivalarmband till alla som kommer och backstagepass till familjen, de som tänkte spela osv... och det hade han fixat minsann! Min pappa gillar att pyssla han...

Sen började gästena komma vid fyrasnåret. Och vi överföll dem med banden, kul grej. På inbjudan så stod det att alla skulle ha med sig gitarrer, och det var typ hälften som hade det med! 55 stycken fick vi ihop det till! Lol! Gästerna kom i vågor och tillslut började vi äta på berget av mat som stod i köket. Åh va gott, man tackartackar! Sen blev det lite skönsång av mej, mamma och sofia. Det var repetition, övning och framträdande på samma gång, en låt mamma skrivit ihop om pappas alla egenskaper. Lite fler framträdanden av släkt och vänner, lite poängpromenad på baksidan av trädgården, efterätt (ja man kan visst bli trött på almondytårtor) och mer mingel.

Det var folk överallt...
Sen samlades alla vid scenen, det var dags att försöka spela med alla gitarrerna samtidigt. Alla som hade gitarr plockade fram dem och så höll Stefan i en slags gitarrallsång eller något... Jag hörde inte hur det lät för jag spelade lite trummer (första gågnen på över ett år, inte beredd på den...) men får anta att det lät sådär:)


Senare på kvällen när mörkret smugit sig på och scenbelysnigen tänts blev det massa musik på scen igen med vänner och gamla banduppsättningar. Bland annat med ett band som pappa var med i när de var i tolvårsåldern med egenkomponerade låten "my father was a killer, my mother she´s dead" innehållande ett trumsolo med nuvarade prästen Jalle. Kul kul! En riktig minifestival. Andra band som Klondike och Blues Buddies gjorde med succé. Och jag blev än en gång bitter över att pappa inte tvingat mig att lära mig spela gitarr, haha! Han e grym! Världens bästa.
Partajet höll i sig till typ två.. jag gav upp vid ett och gick ner till mitt rum. Så trött så trött. Men ett riktigt 50årsfirande, ska man göra det ska man göra det ordentligt. Undrar vad det kan bli för tema på mammas...

Jag och Sofia lärde ut Arga leken till Axel


Somnar i Kalmar, vaknar i Göteborg

För några dagar sen skrev jag omtenta och stress och nu sitter jag här, hemma i götet med rester från pappas 50-årsfest upp till fotknölarna och njuter av ledigheten.

Onsdagen, jag lyckades få ihop ett reportage om Sanna i IS Klitor innan tentan började. Omtentan kändes bra, oerhört gött att slippa ha den hängande över mig. Alla försök till ett sista rep gick dock i stöpet och jag fick fundera på om jag skulle göra ett på natten.
Gick hem och hade tårtkalas. Från början var det tänkt att vara tjejligan som skulle komma hem till mig, men sen vill jag ju ha oxhagenkickers med, och sen blev det fler och fler spontaninbjudninger så tillslut var det bara att fixa en till tårta och kalla det omtentaförfest! Helmysigt blev det!  

Något reportage blev det dock inte på hela kvällen eller natten på sjukan...så det var bara att gå upp kl 6:00 nästa dag, torsdag, ta mig till skolan och göra en minikrönika i det omotiverade ämnet Tandläkare. Hej hå. Men jag hann färdigt till 09.00 minsann.
Var sidekick i Axels program ("de firar snart 100-årsjubileum om fem år", "du och jag i gruvan", "vem gillar folk med hål i tänderna?").
Sen sista spinningpasset! LalalaLAlaLalalal! Regnet regnade ner likt regn när jag kom ut, åkte ner till Långivken där ett tappert gäng hade satt sig under ett litet tak och mös. Jag tror bestämt att jag och Elin (CR) och Sanna vann över de förkrossade Elton, Mackan och Micki (måste skriva ut namnen så att förnedringen blir total) i kubb.
Sen en sväng till Yonez. Jag, Jaqueline och Axman hittade en gerderob som man kunde stå i... mycket trevligt men Jaque och Axman övergav mig efter en stund. De menade att det kunde missuppfattas om vi stod där inne alla tre, förstår inte vad de menade. Tillslut hittade Anastasia mig och undrade vad jag gjorde. Hon blev inputtad av någon och instängd. Så vi satte oss och knackade på dörren tills Robin öppnade, drog in honom. Nästa offer var Sanna. Och till sist Micki. Låt mig påminna om att vi satt på varandra i en halv kvadratmeter stor garderob. Sista försöket att få in någon gick inte så bra... Har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge.

Fredagen
var sista skoldagen! Alla treor var examensklädda och visade runt sina familjer i korridoren. Vi har bara två år kvar tills dess.. jag har ingen brådska.
Shore-fillekring-möte på Krögers. Hem och slängde ihop en lite resväska som jag dumpade på Mackan. Synd bara att han inte kommer förrän efter att jag åkt till Sweden rock och jag inte alls tänkte på vad jag la ner... så nu har jag till exempel bara ett par byxor fram till nästa måndag tidigast.. trlalala..
Sen var det allafall midsommarfirande och hejdåkalas för Manne (Emanuel,Emmet) hos Släpet. MANNE DU FÅR INTE FLYTTA! Trångt men mycket ball. Jordgubbar, ägg, schack, egenpillad konfetti på Manne, arga leken och apfelkorn är nyckelorden för kvällen.
Sen gick hälften vidare till Vallen men resten gick hem, jag skulle packa innan tåget gick 9.00 dagen därpå. Tomas flydde sin lägenhet en stund för att ge Elton lite privacy. Vi åt resten av mitt kylskåp, bestående av gröt, och packade till fram på småtimmarna, då var det säkert för honom att smyga hem igen.. haha! LOL, men efter sommaren får ni äntligen varsin lägenhet!

Upp i ottan på lördagen och en timme senare satt jag på tåget och tittade ut på Kalmar som jag lämnade bakom mig. Somnade nästan direkt och sov nästan hela vägen till Göteborg. Här sländes jag direkt in i de sista förberedelserna till pappas 50årsfest och den festen är ett helt kapitel för sig själv så det ska jag skriva om senare. När jag fått in bilderna på datorn med!

SÅ NU ÄR MAN HEMMA IGEN!! SAKNAR ALLA ER  "KALMARITER" REDAN MEN VI SES SNART, mycket snart...

RSS 2.0