CL-Ultras syjunta

- Alla heter Bobby i Åstorp
- Bobby! Boooobyyyy!
- Skandal!!

Förberedelserna inför gårdagens match började redan i torsdags. Med nerdragna gardiner hade vi (jag, N, W & J) syjunta á la bus i över fem timmar. Fyra flaggor senare tog vi ett steg bakåt och betraktade våra verk, gömde dem under sängen ifall Kalle av någon anledning skulle leta...

Två dagar senare var det premiär. Vid tolvsnåret samlades delar av klacken hos Björn för diverse peppning och frukostknytkalas. Sen gick stolta CLU i ett mindre tåg de 500 metrarna till idrottshallen, där det bjöds på en mycket jämn match. Det blir tajtare i tvåan... japp! Inga utklassningar i div 3 längre. Såklart blev det ändå lyckligt slut, tifo, stagedive och konfetti.
Ja, vad säger man? Vinst mot det segertippade laget från Åstorp, vi i klacken tar åt oss all ära.215 år och 2 kräftor

Igårkväll hade jag och Nils kräftskiva... den varade i ca fem minuter eftersom vi bara hade en kräfta var... SÅ VÄRT!
Detta efter en helg  då 215 år blivit hurrade för. En försenad och överraskande väckning av både mig och Sanna i fredags. Sen 24timmars visit i Göteborg och farmors 80årsfest. Direkt från tåget tillbaka till Anastasia, Joleby och Echas födelsedagsfest...
(efter att ha lagt de två fraktade kräftorna i kylen, direkt från fiskebilen i Önnered, och därmed var cirkeln sluten tillbaka till kräftskivan. Sånt lär vi oss på journalistlinjen)Mitt badrum luktar kemikalier

Mörkrummet invigt! Man skulle haft en nattövervakningskamera där inne när den första bilden visade sig i framkallningsbadet. Ett litet pip och gnuggande händer blev det..
Upptäckte dock att ett av papperspaketen blivit lite ljusskadat. Gör-om-gör-rätt, lalala.

Nytt paket. Farväl omvärlden för ett litet tag, I´m going in.


(Tefat=fel, Lampa=rätt)

Kollektivet på Tullslätten

Igår hade vi middag på Tullslätten tillika avskedsmiddag för Emilia som åker till Österrike på söndag. Hur ska den lilla klara sig i världen? Vi lovade att börja leta efter henne om hon inte hört av sig inom fem år. I källarna hos alla familjer som börjar på F.
Nästan, men bara nästan, tårögt avsked på kåren. Lycka till. Så länge hon inte kommer använda sin "Exchange student-tröja" in public så är vi stolta.

Inkasso löst

Jag och Nils skulle idag gå och göra tusen nålar på vår hyresvärds receptionist.
Men det blev istället en tripp till banken och några telefonsamtal. Så nu slipper vi " rättsliga åtgärder i form av betalningsföreläggande eller stämning" till följd av våra inkassokrav vi fick igår (synkat...)

Vi kommer ändå aldrig bjuda dem på korv... kanske.. dom skrev så argt. Nils bank ska i allafall inte ha någon.Nu ska det sovas! Jag och Tomas kockade (aka, lagade mat) på puben ikväll. 117 beställningar fick vi, de flesta på de tre första timmarna... Duscha kanske?
Jag som kock    Tomas som kock

Nu börjar andra veckan

Andra veckan med de nya nollorna, med Teori och Metod 15 p och i nya lägenheten.
Antingen har vi inte hängt med dem tillräckligt, eller så är de nya nollorna lite sega. Men i fredags var de på g:) Det blev helkväll med början hos MickiSanna ->Turkossittningen -> Björn -> Kåren -> sängen.
Idag: Saft med Malin och ElinB. Korv & bröd ikväll med Nils och Wille. "Kan vi inte typ... äta korv idag??"En jobbig begravning i fredags. Och jag kunde inte vara där och hålla hand innan eller efter eller under. Mental överföring via telefon.
"Jag försöker trösta Knyttet genom att säga;
-Lilla vän, han väntar på dig blott för att få hålla dig igen"

Farväl kollektiv, hej Nils

Oh ja! Inatt var det stor premiär! Första natten i min etta!
Var i kollektivet i förrgår och hämtade de sista grejerna. Kändes skumt! En ny tjej hade flyttat in i mitt rum. Oh. Konstigt. Så nu är det definitivt... Jag bor inte i kollektivet längre. Inte Therese heller. Och Emilia pluggar utomlands i ett halvår... och inte Ruben och Valle... Stackars Linnéa!

Men att jag skulle vara utan sällskap i nya lägenheten är ju icke sant.
Nils-Hej är du inte hemma?
Jag-Nej jag är på Indiska
N-Jaha (pratar på, och jag undrar vad han vill)
N- Vad jag vill?! Belin! Nu är vi grannar! Vi kommer ringa varandra varje dag och kolla vad vi gör!

Old kollektiv (utom jag:)
Ruben och Valle

RSS 2.0