Min

Missade visst informera omvärlden om att min fina fyllde år för några veckor sen. Han fick en gitarr av oss. Och en överraskningsdag med fäktning, tårta, restaurang och besök från när och fjärran.

Jag gillar honom.


Reseplaneraren

Snart ska jag visst till USA! Hade några nervösa dagar då jag inte hittade passet trots att jag visste att jag borde ha lagt det på ett "smart ställe".
Men det kom till mig som en snilleblixt igår, och minsann; jag fann det tillsammans med lite andra viktiga papper inpackad i en liten tygväska, bakom lite böcker under TV:n. Det var ett bra ställe. Där får de ligga kvar, så jag inte tappar bort dem.

:)

Worlds

Snart bär det av till VM och långprogramet i Scandinavium. Spännande blir det efter en jämn match igår... Ett fall idag betyder förmodligen en placering eller två mindre... gah

Hejjahejja!

Bachelorette party

Det blev en fin möhippa med afrikans dans, spa, trerätters av en personlig kock och lite mer dans!

Jag hade sagt att jag skulle hälsa på i Sthlm, så jag kunde sova hos Sofia och se till att hon var fri och hemma innan jag lurade ut mig själv på lördagsmorgon. Fem minuter senare sände vi in Linn (som ställde upp i mitten av sin löprunda) för att leverera det första uppdraget i form av en lapp i ett ägg.

Bara lite mer än fem veckor kvar nu tills syster yster skrider till verket (altaret)


Golden night

På påskdagen är det Guldkväll! Jag blev inkallad som producent/projektledare för denne reklamfilm som rullar på tv4 just nu. Kul! Första "producent"-jobbet, om än dock litet.
Och i helgen var det Malmö med Kalmartjejerna som gällde! Sju töser sov i Jolebys etta, inga problem! Vi hann bland annat bada i havet i ett kallbadhus, och fira Malin i förskott!
Mycket bra!Brudarna, minus Jollan! Sen slöt fina Edina upp, och ännu lite senare Karro!

RSS 2.0