Pappa på Mitt 2 Hem

I veckan spelade pappa med sitt band på Mitt 2 Hem. Det var mysigt att lyssna på hans solon på både gitarr, hammond och munspel. Han kan han!
Lägg märke till gitarren som ligger redo på hammonden:) Snabba byten!


Koncentration!

Mission: Impassible

Håhå, mycket nöjd med ordleken i rubriken.

Nu ska jag bege mig till passcentralen för att hämta ut mitt stackars pass. När jag ansökte fick jag stå i två timmars kö och jag förväntar mig ingen ändring idag.
Har läst och hört om många som haft samma problem. Och passcentralens personal står handfallna och överraskade över invasionen av resesugna.  Men det tog inte mer än tre minuter i kön innan jag lyckats räkna ut VAD denna plötsliga stormning beror på (Vilket gör mig mycket smartare än de som jobbar där).
För fem år sen ändrades passens livslängd, från 10 till 5 år.
Så!
Problemet löst!
Vad jag inte kan förklara är varför de på passcentralerna kliar sig i huvudet och är så förvånade att alla plötsligt vill ha pass! Men grattis! Enligt mina beräkningar kommer ni att ha mer att göra i fem år till!

Lite halvt...

Fick plötsligt lust att måla lite med ljus. Sen upptäckte jag att jag inte hade något att leka med.... hittade en julslinga dock. Sen orkade jag inte städa, för det tänkte jag göra en annan dag.
Meeen jag tog några halvt ok och snabba provbilder, i väntan på att jag kommer på något ballt och originellt.
8 marsIgår var det Internationella Kvinnodagen, tillika Fettisdagen OCH Pannkaksdagen! Mycket att fira och det gjorde jag med Kiriaka längs Avenyn. Och med två semlor från Maxi på vägen hem... mmmmmmm

Nu är det brinnande SM!Elin - Frisörkallprataren

Jag har ofta otur med kallpratet med mina frisörer.

Som idag:
Frisör - Hur länge har du jobbat då?
Jag - Typ... 1,5 år.
Frisör - Ok
Tystnad
Sen satte han igång hårfönen och samtalet var avslutat.

Jag kan inte vara en tacksam kund att prata med. Hur blir man sådär bundis med sin frisör som kunden bredvis alltid verkar vara? (får kanske skylla mig själv eftersom jag byter frisör varje gång pga jag är värdelös på att minnas deras namn...)
Jag satt och funderade på massa saker jag skulle kunna inleda ett samtal med... typ "Jaha, hur använder man en sån där rund borste? Sist jag försökte fick jag klippa bort den..."
Samtidigt vill man ju inte störa när saxen viner runt öronen. Till mitt och min frisörs försvar så lossnade det mot slutet iaf.

RSS 2.0