Panik



Vi gör en Schwazenegger! Se filmen "Commando" och ni förstår allt...

Tenta klar

ÅÅÅÅÅÅHHH! kanske har jag just kuggat min första tenta... jaja. Nu är allafall pressen borta för en stund, tillfällig lycka! Vem läser statsvetenskap som inriktning?? Helt otroligt omöjligt..

Mitt liv snabbt

Här befinner jag mig: Sitter på min säng i Oxhagen, Kalmar. Tenta imorgon och massa plugg ligger framför mig, nästan inget bakom mig... har pluggat hela dan och hunnit med spinning, radiosändning och IS klitor match. Tentaförhör via msn...
Hur hamnade jag här då? Den frågan kommer vi visst få ställa många gånger på radiokursen om sex veckor. Men kanske bör ställa den till mig själv med.

Allt började en majnatt 1986, jag anlände precis i tid (alltid lika punktlig, ni som känner mig hör ironin) . Jag var från början ett mycket glatt barn och en nattuggla. Redan vid fem månaders ålder kunde jag krypa perfekt baklänges och efter det rullade min karriär bara på. Dagis på smörblommans avdelning, förskolan i IF västers klubbstuga och grundskolan i Önneredsskolan gled förbi. Jag gjorde succé överallt. Turnén fortsatte till Munkebäcksgymnasiet och Samhäll-mediaprogrammet. Därifrån tog jag gräddan av gräddan till mina vänner: Maja, Fanny, Linnéa, Claudine, Anna, Sanna osv... helt enkelt Gänget.. och Elin (m henke, kalle, ariana, hannes, karin osv). Efter studenten jobbade jag en säsong som klassfotograf, riktigt kul men himla slitigt.
Så en dag sökte jag till lite olika högskolor runtom i landet. Från Luleå i norr till Karlshamn i söder.. och hamnade lite emellan. Kalmar blev det och det är ju där jag just nu befinner mig. Medieproduktion och journalistik i tre år. Träffat massa underbara människor, listan är så lång att jag inte ens påbörjar den här... Ångrar mig inte ett dugg att jag flyttade hit, men visst saknar jag alla därhemma i götet med, och journalist tänker jag inte bli, det är medieproduktionen jag vill åt!

Min fritid då? Den stavas t-e-a-m-å-k-n-i-n-g. Eller den gjorde det en stor del av mitt liv. Konståkning började jag med vid 5årsåldern, teamåkningen fortsatte jag med vid 9. Helt underbar sport. Varför inte tävla med sina vänner istället för emot dem? Konståkningen har många år vart mitt liv, även om jag inte vunnit något OS. Det är lite svårt för många att förstå nu. De som lär känna mig nu när jag inte är så aktiv längre kommer nog aldrig inse hur mycket jag hållit på med det. Men jag har inte lagt av helt, jag hittade en klubb här i Kalmar som behövde lite tränarhjälp så jag är ändå i ishallen tre timmar i veckan. Skönt. Men saknar att träna själv.
Min fritid har alltså i princip bara varit på isen.. men har sista året börjat dansa. Och så har jag vart spinningledare i typ två år, gick en keramikurs förra året i kära götet (järntorget... mmmm), fotar gärna osv. Så jag börjar så sakterligen få ett i andra ögons normalt liv:)

Jåhå, känns som att jag i mycket stora drag fått ner rätt mycket bakrundfakta om mig. Nu ska jag sätta mig och läsa på min tenta som snart överfaller mig när jag minst anar det...


ledsen

    .image1 Ledsen...imorgon är det tenta


Ett försök

Jo, nu ska det väl kanske gå...
Elin heter jag, detta är min nya blogg. Har döpt den Belin efter mycket tänkande. Det är ett smeknamn som etsat sig fast här nere i Kalmar men ingen annanstans ju... men det andra alternativet: brynglet ,som skulle vart ganska bra eftersom det är min mail med, är så svårt för folk att komma ihåg. De förstår inte grejen med ordet... tröga! Så det fick bli ett kort enkelt namn: Belin.

Hare! (det finns det många av i oxhagen)

RSS 2.0