I want to be a part of it....

Veckan har bland annat bjudit på ett beslut. Beslutet är taget och fattat och präntat i sten.

JAG ÅKER TILL NEW YORK I APRIL!
Bli inte alldeles till er i brallorna bara. Det är bara i några dagar men ändå! Anledningen till visiten i denna (förmodade) fantastiska stad är att laget tar en detour på vägen hem från VM i Colorado i vår.


Detta är hur vi kommer att se ut och bete oss när vi anländer till NYC.


Jag är icke död

Det var lite tungt på sluttampen och röda, trötta ögon, men jag överlevde the Helg!
Träningslägret gick bra förutom att jag var halvsjuk så jag satt bredvid en del. Segt. Programen är i princip klara men det behövs massa finlir. På måndag är det säsongens första uppvisning.... ah!Kalmar hanns med och på kvällen blev det FIV, med gamlisar, Pucko hela kvällen och en utstyrsel a la oljekatastrof. Måste till Kalmar snart för en helhelg!


Bilade tillbaka till Götet på söndagmorgon med Elt, Echa och Bengt. Elt gjorde ett tappert försök till att hålla sig vaken länge:)
Råddandet gick bra. Råddar-Björn kom till studion i slutet av repetitionerna och kunde vara med under sändningen ifall jag behövde hjälp. Snällt snällt.
Sen hann jag till träningen lagom för att öva leverans men det hela avslutades med näsblod:)

Now I´m off!

Då var helgen H här.

Om några timmar åker jag på träningsläger. Stannar tills på lördag och efter sista träningspasset sätter jag mig i bilen och kör till Kalmar.
I Kalmar nalkas FIV. Minsann!
På söndagsmorgon bilar jag tillbaka till Göteborg och jobbar på EW, mitt första ensamma pass som råddare.
Sen bilar jag till träningen i Slr,
och sen ska jag HEM!
Ja minsann sen ska jag sova!!

För att illustrera detta inlägg blir det en bild på en råddare:

Konsten att hinna med allt

Helgen. Från det att jag lämnade ytterdörren i torsdags har jag hunnit träna, varit på utflykt i Stockholm, jobbat som handmodell på Eskils Junker Film med Martin,

chillat med Sofia, låtsas vara krävande kund på Nils nya jobb i Solna, firat Maja och Tobias förlovning i rosa skägg och uppträtt med The Ring of Fireeeee!


Hann även med att jobba på Eyeworks och träna en gång till innan jag kom hem igen, idag söndag. 
Mjölk... mummaaaaaa!!!!

Det enda för mig...

...på youtube just nu


Vad ska man göra här i natten?

Man lägger upp lite bilder från i höstas som jag inte tagit mig för att visa innan: Let me present, Fotokurs 2008:

Elins Flytthjälp AB

En dag som kunde gått till hemmastäd (behövligt förvisso). Istället hjälpte jag ett par att flytta från Lindholmen till Lindholmen.
Ett par som jag inte känner.
Men det är så man skapar vänner! Bundis med pappa Sören. Sen klängde jag mig kvar med den övriga flytthjälpen och blev bjuden på mat, paj och underhållning i form av grekisk semesterfilm. Till och med skönsång trängdes in i detta tighta schema.

Sammanfattningsvis: Inte dumt
Imorgon: Pannkakstisdagens återuppståndelse

(Kuriosa: Många gånger refererades det till släpet under dagen. Och jag kunde inte undgå att reflexmässigt tänka på det riktiga Släpet i Kalmar. Sen insåg jag att det var ett vanligt släp de pratade om)

Vad gör jag?

Jag tänkte ta en extremt kort resumé av min konståkningshistoria för er som inte fattar vad jag håller på med.

Konståkning började jag när jag var fem, och några år senare i teamåkning. Teamåkning är en konståkningsgren där man tävlar i lag. Denna ädla sport har jag tävlat i från mellanstadiet fram tills studenten 2005, då med Frölundas ungdoms resp juniorlag!
Ett år senare flyttade jag till Kalmar där jag endast var på isen som tränare. Stel, gammal och utan kondition återvände jag till Göteborg 2009, men jag kände att det var dags för ett sista år på isen! Jag är helt enkelt inte klar!
GKs team Boomerang åker jag i nu. Tränar 4-5 gånger i veckan. Målet är bland topp tio på VM, som förra året.Hur torrt inlägg som helst, men nu famlar ni inte i blindo:)

RSS 2.0