Julen var häär

Jag hann knappt märka att den smög sig på. Julen alltså.
Jag fick göra allt julhandlande den 24:e eftersom jag fick hoppa in för en sjukling på "Uppesittaren" den 23:e. Så det blev en lång dag och koncentrationen var på åtta olika ställen men det gick bra ändå.

Julen spenderades med kraftig kaliber hos släkt och vänner och nu återstår några timmar av min julledighet innan allt brakar loss igen.

Funderingarna virvlar runt nyår. Mor, far, Sofia och Jens beger sig upp till Tandådalen för stugfirande och skidåkning men jag har bara två dagar ledigt att resa på. Och jag ska dessutom inte åka skidor såhär precis i början av tävlingssäsongen. Men fortfarande finns chansen att åka upp och bara softa när alla ändå är samlade. En träning på lördagen gör att jag inte kan stanna mer än drygt ett dygn och resetiden blir nästan lika lång som soft-tiden.

WTF!!!!

Vi har inte direkt mäktiga fjäll hahhahaha

Ay caramba

Ojojojoj va hände? Det ligger massa snö på marken. För två timmar sen kom jag innanför dörren från träningen och då var det bara allmänt smällkallt och bart på marken. Men nu vräker det ner kristaller från himlen. Inte dumt!
Blir tjocktröja imorgon!

Summering

"... och med stor inlevelse levererade de halsbrytande lyft och dramatik i form av såväl tekniskt svåra moment som ett olyckligt fall i parelement."
Jag hinner inte blogga så mycket mer så jag ger er detta citat från Svenska så får ni lista ut resten;)
Hajj!

EDIT! Nu har jag mer tid: Vi hade två helt ok åk båda dagarna vilket resulterade i guld. Vi hade ett fall men vad gör väl det.

Imorgon smäller det

Tävlingpremiär!!! AAAAH!!!!
Och jag går som vanligt runt med tvångstankar dagen innan.
Inga speciella rutiner som jag måste göra och som bevisligen betyder tur, nejnej.
Det är olika varje gång.
Om jag inte nuddar tröskeln när jag går igenom dörren så kommer det att gå bra imorgon.
Om jag borstar tänderna mindre än en minut så kommer det att gå dåligt.
Om jag kan släcka lampan utan att lämna mattan med fötterna så kommer passeringen att gå bra.... osv.
Men även om jag klarar dessa utmaningar eller inte kommer så påverkar det ingenting! Hahaha! Det är bevisat att inga tvångstankar som föjlts varken har hjälpt mig eller skjälpt mig.


Oh well. See you at Tjörn!!

Dr Grym


-Humor är så enkelt för oss elaka genier.
Detta citat fann jag nedpräntat på en liten liten lapp som hamnat längst ner i min myntburk. Varför låg den där? Ingen vet. Men jag vet att det är Dr Grym i Räddningspattrullen som yttrat dessa sanna ord.

För övrigt:
December!!!
Det betyder att:
... det snart är tävling
... jag har börjat på Eyeworks
... jag får öppna mina två adventskalendrar varje kväll
... Sunes jul återigen är på allas läppar


Första uppvisningen - Check

Lalala
Uppvisningen i Borgen gick ok. Måste säga att det kändes lite underligt. Det var ändå 4 år sedan jag var i en liknande situation. Men det var inte förrän vi gick på isen som jag kände det. Hoppsan publik liksom.
Vi fick ialla fall ihop det trots skador och andra bortfall. Men slutet av långa fick jag mig en fin påkörning... så ett onödigt fall resulterade det i och det är ju inte kanon...

Jag och ms Sandra fixade vårt lyft om än lite mödosamt.. När det sitter som en smäck kommer det att kännas som slutnumret i Dirty Dancing! Fast... med ett annat lyft då....
Because..... IIIIIIIIIIIIII HAAAAAAAAAAVE the time of MY LIIIIIFE!
Och sen dansar Patrik Swayze in och kör en rumba!

Peace out!


RSS 2.0