Marathon i avstavning

På torsdag/fredag ska jag lämna in en 630 sidorsbok till tryckeriet... som jag suttit och satt sidorna på från och till i ett år. Så i veckan som gått har jag inte gjort så mycket annat än att gå igenom, gå igenom igen, lämna printar för korrläsning och gå igenom igen. Mycket småpill blir det.
Och så kolla att alla bilder är i rätt format och färgrymd såklart. Sköj. Så mycket kvar, så lite tid. Fast jag har ju över ett dygn på mig!
Känns som att jag hållt på med boken i evigheter, och detta var den första bilden jag satte tänderna i (just eftersom den såg lite klurig ut). Vackert det blir, eller?
Vissa dagar...

... blir ibland lite bättre än andra. Trots att det egentligen är en helt vanlig vardag.Fint i fönster: Blommor i termos.


Pensionären

Igår hade vi tre timmars ispass. Väl behövligt. Men i mitten gjorde jag något konstigt med min rygg. Ingen aning om hur det gick till, eftersom det hände när jag stod STILL. Jag fick åka ("åka") som en vandrande pinne efter det och idag är det inte bättre... Går runt som en liten pensionär här hemma.

Men det var värt det. Det har löst sig inför nästa pass.

Tur att jag inte har/hade iPhone

Återigen har jag ingen mobil... Trrråååkit!
Den försvann någonstans mellan 8.45-10-30 igår. Alltså mellan frukost och när jag skulle ställa den på ljudlös inför dagens inspelningar.

Borta
Gone
Lost
Försvunnen

Så nu blir det ännu ett nedköp och ytterligare en begagnad mobil att låna...
Jag säger ju att jag inte skaffa iPhone...

Lördag?

Femte helgen på spa då... Har nyss kommit hem från dagens filmningar. En omgång jacuzzi har jag också hunnit klämma in precis. Lite film och godis på rummet. Lite lagom lördagskväll så.

Livet är tufft som frilansare

Skulle iofs inte vara helt fel att dela aftonen med den som brukar vara på andra sidan skype. Men ikväll blir jag ensam även på nätet...

Lite rastlös...
Jobba kanske?


RSS 2.0