CL har hemmaplan, borta

- Är vi tillbaka typ 19.00 eller?
-.... nej. Men kanske runt 00.30!

Detta meningutbyte ägde rum precis när bussen rullade iväg mot Skillingaryd igår. Jag visste inte att det låg så långt bort.. haha! Plötsligt förstod jag varför det inte var så rekordmånga supportrar med på bussen...
Men det är klart att det är värt det när man åker och hejjar på CL på den sista matchen för säsongen! FRAMÅT stolta CLU! Och vi knäckte både på plan och på läktaren. Detta var sista chansen vi i trean kunde stötta dem, men Wille lovade att bära fanan högt nästa år. Med hlälp av diverse tvåor och den tillökning från klubbens ungdomslag och övriga vänner som klacken fått på sistone lämnar vi över facklan med förtroende.

 
T.v: Mackan gör en "Belin"...  M: Jag var mobbad mest hela tiden
T.h:
Förberedelserna...

T.v: Vinst med 7-10 och en tredjeplats, en placering från kval! T.h: Hallen i Skillingaryd hade invigningsfest, vi var icke sena att posa framför fyverkerierna, i väntan på firandets hemfärd.

Gött är det...

...att jag har det i huvudet!


"...Transkodera timelinen till DNxHD90. Exportera sedan timelinen som Quicktime, Same As Source. Detta blir DNxHD-mastern. Gör sedan en export till Quicktime Reference, dra in denna QTref-fil in i Sorenson. Där drar du bara in WMVHD720p-codecen och squeezear! Om ni vill göra ytterligare exporter för egen del kan ni ju göra det samtidigt. Till exempel en MPEG2 till DVD. Finns en färdig som jag har för mig heter DVD PAL Lg 16:9. Modifiera den så att den blir Program istället för Elementary...."

osv

(mail från Ackel ang. kortfilmsproduktionen)


Tung morgon

Igårnatt var vi på bokrean vilket innebar att det var TUNGT att komma upp idag. Jag inhandlade en bok om sushi... om jag nu skulle få för mig att göra sushi någongång i framtiden.... hm.


Nu önskar man att man köpt ett bröd på konditoriet på vägen hem. Men de var mitt uppe i baket.  Wellwell.

En eggstra chans


Star of the show!
Idag blev vår andra film om ankan Dick och apan Clark klar. Introducing grodan Doktorn.
Det blev fantastiskt! Vissa fattar inte vår humor, men vi är bara oförstådda genier....


Fusk

Jag tycker inte om utmaningar, jag förstår inte poängen. Men blir man utmanad av både Fanny och Tia så gör man det enda rätta: Man slår ihop dem.

1: Berätta 6 sanningar/vanor/ovanor om dig
1.Jag använder min TV endast till VHS-tittande 2.Jag utbildar mig till tjock redigerare. 3.Jag tycker att "konstig" är en komplimang. 4.Jag har 25 solglasögon på min gardinstång. 5.Min dörr står alltid öppen 6.Jag vill inte bli utmanad igen!!!!! ;)
 
2: Infoga den sjätte bilden från det sjätte albumet i din bildmapp och skriv något om den.

Detta var ICKE längesen. Närmare bestämt i lördags då jag, Jessica och Karro trotsade Alla hjärtans dag och åt på restaurang med ett udda antal personer vid bordet. HURRA!

3 Utmana tre till
Ika, Edina,  Jaqueline (moahhahhahah)

Movits

Måste lägga upp en video som går på repeat just nu. Dessa spelade också på Rookiefestivalen men hade precis då (?) fått skivkontrakt. Det tackar vi för! Och denna musikvideo... njut!

Movits
- Fel del av gården. GLÖM INTE ATT TITTA I HÖG KVALITET! (HQ)

Norrliden, vårt Mekka.

Norrliden är en av de mest avlägsna stadsdelarna i Kalmar. Under mina tre år har jag inte besökt orådet ofta... men nu har jag varit där 4 gånger på 20 timmar. Vi har en liten experimentvecka i skolan där vi tillsammans med tio FOJOkursare (FOrtbildning av JOurnalister) ska producera en tidning, en hemsida, ett radioprogram coh ett TVprogram på tre dagar. Och vi bestämde oss för att vinkla alla grejer på Norrliden! hahha! Klockrent, de har aldrig varit så exponerade.

Lite bilder jag och Jaqueline tog igårkväll i just... Norrliden


Bull shit och bullar

Freitagen betydde inledningsvis tacosbuffé med Ika, Malin och Karro. Mycket trevlig tjejkväll som slutade på Mollys där vi råkade få hela stället att sjunga för Mackan via telefon trots att han fyller år i november.
På lörtagen försökte jag dela på mig. Hann både med stryktips (äta) på puben, tvätta min tvätt, gå till Karolina, gå till Martin och Mike, träffa Edina och gå på Kåren och sen dessutom sitta och lyssna på musik hemma hos mig till tidig morgon med M & N. Yonez övergav våra planer att förstöra lanet i Djurängen men jag kände att jag redan bidragit genom att hälsa på dagen innan.

Idag har premiäranvänt ugnen här i huset! Och har snart ont i magen för att jag har ätit bulldeg....
Det är så värt det...

Här är delar av kvällens resultat.... Nils hjälpte till lite... finn ett fel.


/460

Nu är det klippt

Jag har klippt mig. Det blev ingen revolution eftersom jag fortfarande vill kunna sätta upp det i en tofs...
men det blev en page, ca 2 dm kortare i nacken och 1 dm kortare där fram.

 

Före...

 
Efter...


HURRA! eller? kanske ska ha det ännu kortare i nacken... skulle gå tillbaka om jag ville trimma till lite till inom 6 veckor.


Söndagskväll

Ikväll var en sån där kväll som slutar med att man sitter med synten i knät och plonkar i takt med Mackans gitarr. Ljuv musik skapas ska ni veta. Närmare bestämt 50 minuter strålande jul. Och det nyss påbörjade projektet 50 minuter strålande påsk.
Vi hann även med att titta på Titanic... av alla filmer. Varför just denna? För att Mackan ville ljudsätta den med spotify? Nu behöver man inte se den på ett antal år i allafall.

Och då kommer man osökt att tänka på Titanic 2 som det ryktades om ett tag... här har vi en "trailer" till den. Har suttit och skrattat lite åt den...
"Jack´s back"




Och klockan är?
/458 (jag kommer ju ingenstans!!!)

RSS 2.0