CLU i Lyckeby

Det var dags för bortamatch i, vad vi antar är, en förort till Karlskrona. Eftersom ingen arrangerade en buss så blev det bilfärd i tre fina bilar ner. Helljus, inget ljus, helljus, inget ljus. Spännande färd.
Väl där kan man väl sammanfatta det till att CLU har en bättre klack än Lyckeby.
TOPP 1 CL98-MATCH!
Sjukt jämn match, då blir man peppad. Hela vägen upp till 6-7 var det lika ställning eller ledning med ett mål för ena laget. Men såklart vevade CL98 in segern. Men sista minutrarna var rätt laddade.
Otippat dessutom att klacken skulle få med sig fler i publiken på en BORTAmatch än hemmamatch. Läktaren fick välja sida: antingen knö sig längre bort från oss eller joina oss. Vi hade deras barn i vårt våld inom några minuter.
Axel, som hade "vunnit" att slippa köra bilen fick istället ta av sig tröjan i tredje period och banade väg för fler förfriskade fans att göra detsamma.
Nä jag låter bilderna tala för sig.

"Hör upp Lyckeby, vi har era barn!"
/Nils i megafon

"Säg till dom att ni har fyra nya medlemmar i eran klack idag, det är jag och dom där tre killarna med. Vi hejjar på Lyckeby annars, men idag hejjar vi på Kalmar, okej? Säg det!"
/Dom första konverterade

"Det är svårt att hänga med i deras tempo, men vi försöker ropa lite på våran kant med"
/Random snubbe till entrétanten.

Nån har lagt upp segerdansen med laget och klacken. Alltså, märk väl: Det här är en vanlig seger i div 3.