En helg med ekonomi, Slagsmål och morföräldrar

Javisst. I fredags satt jag ännu en dag på kårexpen och hade kul med radio Shores ekonomi. Har jag skrivit något om det innan tro? Jag har i alla fall suttit med en som jobbar där några dagar och bokfört. Hoho, från år 2003 alltså. Segt i början minsann när vi inledde med att leta papper på kontoret, på kårexpen och i kårens förråd hela första dagen. Härligt, men bara 2007 kvar...
Och faktiskt, så tycker jag det är askul! Nu alltså. Ingen höjdare i början men nu fattar jag ju vad jag håller på med. Det finns inget som är så gött som när man förstår ett papper som man inte borde förstå. Men samtidigt, jobba med ekonomi skulle jag aldrig klara.


Idag och igår har mormor och morfar varit och hälsat på här. Vi har kurat i husbilen, promenerat genom hela Kalmar, varit på skolan osv. De har tittat på mina skridskobarn och spelat in jinglar! Underbart! Imorgon ska jag klippa ihop någon jingel så jag kan sända den på [påskrijäz]! Glöm inte lyssna! 20-21!

Idag har vi fikat, tittat på tv och tradida. Mysigt med besök. Imorgon åker de vidare mot skåne.
Morfar lagade min punka på cykeln idag! Bra med en morfar... I helgen blev jag av med lamporna först. Sen gick korgen av, och sen blev det punka. Halva jag dog. Haha. Idag när jag satte mig på cykeln flög jag fram. Aldrig har den varit så fixad. Båda däcken stenhårt pumpade, sadeln höjd och vinklad åt rätt håll. styret fixat så det inte är vridet åt höger, kedjan oljad så den inte ger mig tinnitus när jag bromsar. Som sagt: Bra med en morfar.


Innan dess var det helg. Slagsmålsklubben i fredags! De är så underbara. Mina tår har inte fått så mycket stryk sen jag hade för små skridskor.
Lördagskvällen var lugn men lång. Inflyttningsförfest hos Agnes. Trevligt. Sen till Söderport där Elin var med Per+klassvänner. Lite sms-terrande på några utvalda. Nils och Martin anlände en halvtimme innan stängning i Nils tro att jag och Elin skulle uppträda eller nåt.. jag förstår b-svikelsen... sen N37 med Martin för gitarr och sång. Mycket planerande inför skridskoåkningen nästa dag. Johan övade även lite på golvet med sina antika skridskor.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Belin Belin! Kan vi inte åka skridskor nån gång?

2007-10-16 @ 19:40:18
URL: http://jaquelinejaqueline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0