Mystiskt

Fick ett roligt samtal idag! Fick inte säga vad det handlade om till någon men de det berör kommer få reda på det imorgon. Lagom mystiskt mening... men kul är det! Kommer ligga på vissa personer imorgon eftermiddag och fråga om de fått ett spännande samtal.


Snart är förvaltningsdelen i kursen över... hurra! Det behövs väl inte sägas mer!


För övrigt har jag funderat på en till sak: Vafalls?!?
Jag vet att många före mig har grubblat på detta, och jag tycker egentligen det är ett väldigt ointressant ämne även om det berör mig. Men nu är det ändå min tur att grubbla...
Vart tar sockarna vägen i tvätten?
Väldigt irriterande att ha typ fyra olika sockar som inte går att matcha ihop med någon. Men ändå: de kan ju inte försvinna från jordens yta! Någonstans finns de! Det kanske är så att de bara missar varandra hela tiden... att de bara inte är på samma ställe samtidigt.
MEN något fantastiskt hände idag! Alla sockar som kom ur tvättmaskinen passade ihop med någon... Detta har jag nu dokumenterat så jag kan se tillbaka i de allra dystraste tider och inse att mirakel kan ske!!

Kommentarer
Postat av: anja

Mirakel kan ske.. men varför vänta? använd omatchade strumpor i stället! Mycket roligare tro mig, folk blir förvånade :)

2007-04-13 @ 11:24:58
Postat av: Emanuel

Jag har hört att det är små vin diesels som åker kross i tvättmaskinen och snor strumporna! Sov gött hos Mörtin!

2007-04-14 @ 02:14:32
URL: http://tanno.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0