Kvastkamp

Ja då har vi överlevt vår första Kvastkamp. Med de bästa dräkterna och sämsta vinnarskallarna gled vi igenom hela tävlingen. Vi tyckte vi var värda att vinna även om vi kanske inte var med i alla grenar... (dragkampen var vi allafall nära på att vinna) men det blev desto mer sittningar, sol, goda vänners sällskap och kårkvällar.

Team Peter Pan bestod av:

Från v hörn: Peter Pan, Peter Pans skugga, Mikael, Tingeling (här utan vingar), Kapten Krok (med keps), sjörövare, Mr Smee, Wendy, John och Krokodilen


Ja, torsdagen bestod av att anmäla sig, spela lite brännboll och sen en kårkväll. Härlig dag! Fredagen skulle börja kl sju (!) på morgonen (!) då vi alla skulle bygga flotte. Vårt mål var att inte ens kunna ta oss i vattnet med flotten så därför samlades vi sakta men säkert upp kl nio istället då de andra hunnit sno allt byggmaterial! Attans! Men vi fick ihop en träplanka som kan flyta! Kanske inte med fyra pers på men ändå... och en flagga hade den med! Fin som få, men den låg mest ivägen senare under dagen då vi satt och tittade på de andra som körde båtracen. Mycket trevig dag annars, det kom massa annat folk från klassen på besök och beskådade spektaklet. Två av de andra lagen från klassen var med på båtracet... Där satt vi i solen, nästan hela dagen fram till sittningen mot kvällen. Mysigt, mat, massa tokigt folk. Mellanfest på Fritids (N37), sen kåren än en gång. Folk var lite mindre laddade denna kväll, men kul ändå. Jag hittade en från grodlaget som jag muckade med hela kvällen (grodlaget hade likadana handdukar som jag hade, men inte lika avancerade). Kul sånt.
Lördagen var vi lite pepp på allafall! Men ack! De flesta av oss försov sig! Så vi missade första grenen... var alla fall med på dragkampen. Men nu har vi inspekterat de andra och vet vad som funkar och inte så vi kan vinna nästa år! (antingen vinner man eller så kommer man jättesist). Satt en stund där på gräset. Tävlingarna höll inte på så länge så vi gick åt olika håll för att samlas upp på kvällen. Jag och Sanna gick till Micki och Emanuel där det vankades fotbollgloande. Gick under dagen rätt mycket utanför Kvastkampområdet och fick många barn förundrat stirrandes på mig, underbart! Sen till sittningen, mellanfest hos Karolina, kårkväll med liveband. Mycket kul kväll. Fullt med folk, glad att vi inte hade dräkterna på oss sista kårkvällen för då hade jag svettats bort.

Citat av Mr Smee: "Hur mycket är klockan? Tolv, yes... Belin, jag ska va BLIND imorgon"


Kulkul! Nästa år verkar massa mer va sugna på att vara med! Här är lite fler bilder, bland annat på andra lag från klassen som tävlade!

Kommentarer
Postat av: Mormor Tomas

kvastkamp är kul, kvastkamp är kul!
megafonen är kul, mengafonen är kul!
grym keps du hade ;)
lycka till med tävlingarna nästa år!

2007-05-21 @ 19:42:46
URL: http://sludder.blogg.se/
Postat av: Knallpulvret

Underbart. Nästa år ska vi vara ännu grymmare! Jag längtar! Mormor, Birka och skalle-per ägde mest!

2007-05-22 @ 03:10:24
Postat av: elin

lol, vem va skalleper?
föresten ägde iv mer! hoho! puss

2007-05-22 @ 19:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0